Drugi tjedan ovogodišnjeg Mjeseca hrvatske knjige u belišćanskoj knjižnici bio je prepun zanimljivih aktivnosti i završio je izuzetno ugodnim i poučnim književnim susretom. 

Osječanka Anita Freimann, u četvrtak, 26. listopada 2017. godine u Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće, predstavila je svoju knjigu „Hrabrost na putu sreće“. Inače profesorica na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, Anita Freimann široj je javnosti poznata kao popularna doktorica sreće. Tu zanimljivu titulu dobila je zbog svog doktorskog rada na temu „Ekonomija sreće i izračun indeksa sreće Osječana“.

Pišući o sreći svojih sugrađana Anita Freimann i sama je unijela velike promjene u svom životu pa je knjiga „Hrabrost na putu sreće“ njezina svojevrsna autobiografija i vodič za sve one koji žele živjeti kvalitetan život ispunjen srećom. Belišćanskoj publici, osim svoje knjige, predstavila je i Kristijana Husareka, dugogodišnjeg duhovnog savjetnika, s kojim organizira i održava brojna predavanja i radionice o tome kako postati i ostati sretan. 

Na kraju ovoga susreta svi prisutni dobili su malene papiriće s inspirativnim i motivacijskim porukama, a zainteresirani su mogli i kupiti knjigu po promotivnoj cijeni.

Pratite nas na FB: