Iz Gradske knjižnice i čitaonice Belišće javljaju da će se prethodno najavljena micro:bit radionica održati u ponedjeljak, 3. rujna 2018. u 17 sati. Prijavljeni sudionici trebaju ponijeti svoje prijenosno računalo, tj. laptop kako bi mogli adekvatno sudjelovati na radionici. Svi zainteresirani još uvijek se mogu prijaviti porukom na facebook knjižnice, na e-mail knjiznica@belisce.hr, pozivom na broj telefona 400-627 ili osobnim dolaskom u knjižnicu. 

Važno je istaknuti da se knjižnica 3. rujna 2018. vraća na svoje cjelodnevno radno vrijeme. Tako će od ponedjeljka korisnicima biti dostupna svakog radnog dana od 8 do 19 sati i subotom od 9 do 12 sati. Dnevne pauze tijekom radnih dana su od 9,30 do 10 i od 16,30 do 17 sati. Prestankom ljetnog radnog vremena završava popularna ljetna akcija „S 5 knjiga na godišnji odmor!“ i počinje uobičajena procedura posudbe knjižnične građe.

U knjižnici se nastavljaju brojne zanimljive aktivnosti i događanja pa knjižničarke Jasna Andrišić i Dijana Milišić-Zečević ponovno pozivaju sve korisnike da detaljnije informacije o tome prate na facebook i web stranici knjižnice.

Pratite nas na FB: