U Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće, 16. svibnja 2019. godine, održano je predstavljanje knjige Bebe vole papati autora Iztoka Jančara i Rebeke Mahorič.

Knjiga je predstavljena na zanimljiv način kroz prezentaciju zdravih obroka za bebe, a koje su svi prisutni mogli kušati. Zadovoljne mame došle su sa svojim bebama te isprobale kašice i postavile pitanja o prehrani djece.

Pozdravnu riječ održao je sam autor Iztok Jančar te je i potpisivao knjigu, a radionicu-kušaonicu vodila je promotorica Kristina Glas. Ove zanimljive i počne radionice-kušaonice održavaju se po cijeloj Hrvatskoj i Sloveniji, gdje je knjiga već nekoliko godina najprodavanija knjiga iz područja prehrane djece.

Knjiga je na ljubljanskom medicinskom fakultetu preporučeni udžbenik, knjiga za koju je jedan od najpoznatijih pedijatara rekao: “čisto zlato”, knjiga koju mogu koristiti svi i kuhati prema brojnim receptima bebama, ali i svima koji se žele zdravo hraniti i konačno knjiga koju možete posuditi u u belišćanskoj knjižnici.

Osim beba i njihove pratnje na promociji su bile i zamjenica gradonačelnika grada Belišća, Ljerka Vučković, i patronažne sestre, što je izuzetno lijepo, jer upravo su one glavne savjetnice mamama.

Pratite nas na FB: