Dugogodišnja suradnja Gradske knjižnice i čitaonice Belišće i Fotokluba Valpovo rezultirala je još jednom zanimljivom izložbom fotografija koja je otvorena u utorak, 20. veljače 2018., u predvorju zgrade Gradske knjižnice i Gradske uprave grada Belišća. 

Fotoklub Valpovo svake godine raspisuje natječaj za fotografiju određene tematike. Ovoga puta tema je bila ulična fotografija. Na natječaj se prijavilo dvadeset autora s 296 fotografija, no izabrano je samo 25 koje su mogle ući u postav izložbe. Taj težak zadatak ponovno su odradili selektori Blanka i Zvonimir Hajnc. 

Na početku ovog svečanog otvaranja posjetiteljima su se obratili predsjednik Fotokluba Valpovo Veljko Čvagić i Dragan Francuz, tajnik Fotokluba, koji su rekli malo više o samoj izložbi te istaknuli predan rad svih članova Fotokluba i izvrsne rezultate koje postižu. Prigodnim riječima obratio se i Domagoj Varžić, zamjenik gradonačelnika Belišća, a njemu je pripala čast izložbu proglasiti službeno otvorenom. 

Za glazbeni dio pobrinuli su se učenici Glazbene škole Valpovo Stela Marković, David Grgić i Lucija Šimić. Svi ljubitelji fotografije moći će pogledati izložbu sve do 6. ožujka 2018.

Pratite nas na FB: